Over ons

.

Servimac is toonaangevend als het gaat om navigatie en GPS herstel in Belgie. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij één van de pioniers op dit gebied. Naast repareren, verkopen, ruilen wij ook toestellen. Hierdoor kunnen we onherstelbare of gestolen toestellen aan een matige prijs vervangen.

.

Tijdens onze 10 jaar ervaring is er enorm veel veranderd. De ontwikkeling van navi- gatie en GPS-systemen gaat zoals u weet razendsnel. De komende jaren zal daar geen verandering in komen. Het is dan ook belangrijk dat we ons continu op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen technieken. Op die manier kunnen wij de nieuwste toestellen blijven herstellen.

.

Tevredenheid van onze klanten staat bij ons op nummer 1! Hierdoor geniet Servimac. reeds 10 jaar het vertrouwen van de grootste merken. Tot onze klanten behoren bedrijven zoals garages (merk-gebonden en niet merk-gebonden), leasingmaatschappijen, transport en taxibedrijven.

.

I GESCHIEDENIS

Er was eens…

In 2005 of 2006, precies weten we het niet meer, komt er een klant met een Comand 2.5 (foto) met de vraag of we deze kunnen herstellen. Komende uit de wereld van elektronica en geluid, is de interesse in dit dan nog ‘ding’ gewekt. Na wat zoekwerk en menige pogingen krijgen we ‘het ding’ werkende. Klant heel tevreden, wij trots…

Mond aan mond publiciteit

Het herstellen van die eerste navigatie blijft niet onopgemerkt. De klant brieft het door aan zijn garage dewelke het op zijn beurt als item aanhaalt op de Mercedes-Benz dealer bijeenkomst. Servimac krijgt vorm… Stapje voor stapje leren we de fouten van de Comand, APS, NTG’s, enz.. kennen en gaan we op zoek naar een oplossing.

Andere merken

Steeds vaker krijgen we aanvragen tot herstelling van navigaties van andere merken. Een nieuwe uitdaging. Onderdelen, diagnoses, herstellen, … maar we nemen deze uitdaging graag aan. Door elke dag iets te leren, te proberen, mislukken en lukken, klein of groot, brengt Servimac tot wie het vandaag is en kan. Hierbij grote dank aan al de mensen voor hun steun, geduld, tips en ‘het doorbrieven’ van ons bestaan.

.

I ENKEL REACTIES